Voertuigbeveiliging

Realtime online monitoring en tracking systeem voor voertuigen

Ontdek onze toepassingen

Auto opsporen & voertuigbeveiliging

Auto opsporen met een voertuigbeveiliging systeemOp zoek naar een handig systeem voor voertuigbeveiliging? Dankzij Traxgo kan u nu op een zeer eenvoudige manier uw auto opsporen. Een wagen is tegenwoordig een serieuze investering geworden. Niet alleen stijgen de aankoopprijzen van de wagens door de grondstoffen, ook kost het heel wat geld om de wagen op te weg te krijgen en te houden. Denk maar aan de kosten van een verzekering en de brandstofkosten die de pan uit swingen. Een voertuigvolgsysteem zorgt ervoor dat uw investering meer beveiligd is. Een diefstal is namelijk snel gebeurd.

Wagen real time traceren

Uw wagen traceren of een diefstal van uw wagen voorkomen kan aan de hand van ons Traxgo track and trace systeem. Uw wagen opsporen gebeurt real-time. U kan op elk moment, wanneer u maar wil, uw wagen van op afstand volgen. Een bijkomende toegevoegde waarde van ons systeem voor voertuigbeveiliging is de startonderbreker. Hiermee kan u vanop afstand uw wagen laten stopzetten en/of blokkeren. Onze oplossing is niet enkel geschikt voor montage in personenwagens, maar het is ook een ideaal anti-diefstalsysteem voor vrachtwagens.

Betrouwbare voertuigbeveiliging

De efficiëntie en betrouwbaarheid van onze traceersystemen als beveiliging voor voertuigen werd reeds meerdere malen in de praktijk bewezen, tot grote tevredenheid van onze klanten. Er werden op basis van onze toepassingen namelijk al verschillende gestolen voertuigen succesvol opgespoord én nadien gerecupereerd. Heeft u interesse in een voertuig beveiligingssysteem van Traxgo? Of wenst u meer te weten over ons voertuigvolgsysteem?

Ontdek alles over de GPS tracker voor voertuigen en machinebeveiliging.

UW AUTO OPSPOREN? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Spreek een expert

+32 56 49 35 87

Of e-mail ons via onderstaande knop.
 Wij staan met ruim 20 jaar ervaring voor u klaar. 

Contacteer ons

Kosten besparen
Veiligheid waarborgen
Comfort verhogen

Vraag naar een
GRATIS DEMO!

× GRATIS DEMO

Stuur uw aanvraag door of
bel ons op +32 56 49 35 87

Doe een aanvraag