Een anti-diefstal systeem voor vrachtwagens

Terug naar nieuws

Een anti-diefstal systeem voor vrachtwagens is goud waardHet gebeurt regelmatig dat we via de media vernemen dat een transporteur helaas het slachtoffer werd van een diefstal van een van zijn voertuigen, al dan niet enkel de trekker of trailer. Zonder een degelijk anti-diefstal systeem voor vrachtwagens is het op dat moment bijna onbegonnen werk om deze terug te vinden en moet worden gerekend op het grote publiek. Op zo'n moment is de tracking oplossing die wij aanbieden goud waard. Voor onze klanten hebben wij hiermee al verschillende ontvreemde voertuigen kunnen lokaliseren, die nadien ook succesvol konden worden gerecupereerd. Kortom, het is duidelijk dat de efficiëntie van een voertuigvolgsysteem zichzelf reeds heeft bewezen in de transportsector.

Bescherm uw vloot met een anti-diefstal systeem voor vrachtwagens

Wilt u als beheerder van een grote vloot vrachtwagens vermijden dat bij diefstal uw voertuigen niet kunnen worden teruggevonden, dan is het aangewezen om te kiezen voor de installatie van een van onze trackingsystemen. Er bestaan zowel systemen specifiek voor het traceren van trekkers, als voor tracking van trailers. Ook voor track-en-trace of tracking van containers kunnen onze oplossingen een hulp zijn. Onze systemen zijn niet enkel bruikbaar in het geval van diefstal, maar ook voor het monitoren van diverse parameters van uw vloot kunnen ze een meerwaarde bieden. Omdat ons traceersysteem bovendien merkonafhankelijk is kan het worden gemonteerd in vrachtwagens van alle gekende merken (Scania, Volvo, Mercedes, Renault, DAF, ...).

Diefstalbeveiliging voor bestelwagens

Ook voor een wagenpark dat enkel bestaat uit camionettes kunnen wij een oplossing bieden met ons diefstalbeveiligingssysteem voor bestelwagens. Denk dan bvb. aan bedrijven die actief zijn als koeriers, of outsourcing bedrijven die heel wat service techniekers op de baan hebben. Door het installeren van ons traceersysteem zorgt u voor een extra bescherming van uw voertuigen en zet u dieven die uit zijn op uw bedrijfswagens schaakmat. Bent u op zoek naar een efficiënte en betrouwbare oplossing, neem dan zeker even contact met ons op.

Vragen? Laat ons u helpen.