Diefstalbeveiliging voor bestelwagens

Terug naar nieuws

Het belang van diefstalbeveiliging

Plaats diefstalbeveiliging in uw bestelwagensAls uw vloot uit meerdere bestelwagens - camionettes in de volksmond - bestaat is een goed werkende diefstalbeveiliging een must. We focussen even op een veel voorkomende situatie in de bouwsector: vaak zijn de medewerkers binnen aan de slag op een werf en omdat ze regelmatig klein materiaal uit hun bestelwagen nodig hebben laten ze deze niet gesloten achter, bovendien vaak met een op meerdere portieren nog open. Dit biedt personen met malafide bedoelingen kansen om de bestelwagen te ontvreemden. Zonder beveiligingssysteem bent u dan de pineut: de wagen is plots verdwenen, samen met al het materiaal binnenin, met alle bijkomende gevolgen van dien.

Of nog een andere situatie. U bent zaakvoerder van een koeriersbedrijf en uw medewerkers zijn dagelijks onderweg om allerhande zendingen uit te leveren. Het zal maar gebeuren dat de bestelwagen gestolen wordt op het moment dat de koerier bij de ontvanger gaan aanbellen is. Naast de bestelwagen zijn dan ook alle zendingen in de laadruimte verdwenen, met heel wat kopzorgen als gevolg. Om nog niet te spreken van eventuele claims van gedupeerde klanten die uw zaak boven het hoofd hangen.

Een efficiënt anti-diefstal systeem voor bestelwagens

Met een Traxgo tracking oplossing bent u in dat geval gelukkig toch nog in staat om de wagen alsnog op te sporen, ongeacht waar deze zich reeds bevindt. Voor onze klanten werden zo al heel wat ontvreemde voertuigen gelokaliseerd en - niet onbelangrijk - gerecupereerd. Raadpleeg onze website en ontdek alle oplossingen die wij kunnen bieden inzake real-time tracking van voertuigen. Heeft u nog bijkomende vragen over onze voertuigvolgsystemen? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Vragen? Laat ons u helpen.