Auto opsporen met een voertuigvolgsysteem

Terug naar nieuws

Gebruik een voertuigvolgsysteem om een auto op te sportenDe beste manier om een auto uit uw wagenpark te kunnen opsporen is om deze uit te rusten met een professioneel voertuigvolgsysteem. Zo zijn uw wagens niet alleen beveiligd tegen diefstal, maar kan u ook realtime gaan opvolgen waar ze zich precies bevinden. De toepassingen van een volgsysteem voor auto's zijn eindeloos. Als servicebedrijf kan u deze technologie inschakelen om uw klanten te verwittigen wanneer de technieker ter plaatse zal zijn, of er iemand van uw medewerkers in de buurt is, ...

Hoe kan u een auto opsporen?

Door in te loggen op ons beveiligd platform kan u alle wagens die u heeft uitgerust met een volgsysteem visualiseren op een kaart. Onze software is 24/7 online beschikbaar, u kan deze van eender waar raadplegen. Bovendien kan u - indien u dat wenst - veel meer dan enkel auto's opsporen. Het is mogelijk om start- en stoptijden te registeren, rapporten te genereren van het aantal afgelegde kilometers, het brandstofniveau te monitoren, enz. Redenen genoeg om te kiezen voor het inzetten van een voertuigvolgsysteem.

Kiezen voor een tracking systeem

Kortrom, er zijn heel wat redenen te bedenken waarom u er als bedrijfsleider - of als verantwoordelijke voor de bedrijfsvloot - voor zou kiezen om uw bedrijfswagens uit te rusten met een traceersysteem. Mocht u toch nog twijfels hebben, of bijkomende informatie willen over hoe auto's met onze systemen kunnen worden opgespoord, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze ervaren medewerkers zullen u graag te woord staan voor meer uitleg.

Als dé referentie binnen de track-and-trace sector helpen wij u met oplossingen om tijd én geld te besparen.

Meer info? Contacteer ons!