Voertuigvolgsysteem Leuven

Weet waar uw voertuig zich bevindt!

Ontdek onze toepassingen

Voordelen van een voertuigvolgsysteem

Real time track and trace systeem

Voertuigvolgsysteem Leuven | Auto opsporen LeuvenMet een voertuigvolgsysteem kunt u in real time uw voertuig traceren aan de hand van uw gsm of tablet. De gps tracker toont de locatie gedetailleerd op Google Maps. Daarnaast is het mogelijk om alle vorige locaties van uw voertuig op te vragen. De gegevens worden tot een maand terug opgeslagen. Zo kunt u de afgelegde weg bekijken, ook met een lege batterij.

Batterij gps tracker

Een gps tracker heeft een hoge capaciteit en verbruikt weinig energie. Hierdoor gaat de batterij van de gps lang mee. Wanneer de batterij bijna leeg is, kunt u de laatste locaties nog opvragen. Afhankelijk van het type toestel kan u met een USB kabel de batterij gemakkelijk en snel terug opladen.

Preventief beveiligen

Beveilig uw voertuig preventief tegen diefstal dankzij een gps tracker. Stel een veiligheidszone in en ontvang een waarschuwing op uw gsm wanneer uw voertuig deze regio verlaat. Bovendien kunt u meer dan één gebied aanduiden. Zo wordt het opsporen van uw auto zeer eenvoudig.

Wereldwijd localiseren

Uw auto opsporen kan binnen België, maar met een gps tracker kunt u de locatie van uw voertuig zonder probleem wereldwijd traceren. De gps stuur alle informatie door naar uw gsm, ongeacht de afstand. U kunt dus op elk moment van de dag de informatie in real-time bekijken.

Meerdere voertuigen volgen

Wenst u meer dan één voertuig te volgen met een gps tracker? Dat kan! U kunt al uw voertuigen beveiligen met een gps en alles volgen op één scherm. Kies uit een volledig overzicht van al uw voertuigen of een overzicht van elk voertuig afzonderlijk. U kunt eenvoudig alle gegevens bekijken en de voertuigen opvolgen. Zo bent u altijd volledig geïnformeerd.

Op zoek naar een partner regio Leuven voor de implementatie van een voertuigvolgsysteem?
Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Meer informatie? Contacteer ons