Voertuigvolgsysteem

Realtime online monitoring en tracking systeem voor voertuigen

Ontdek onze toepassingen

Voertuig volgsysteem

Een voertuig volgsysteem installeren, is altijd een goed idee. Het beveiligt uw voertuigen namelijk tegen diefstal en sabotage. Het volgsysteem voorziet uw auto van een track-and-trace. Op die manier kunt u op elk moment van de dag in real-time de locatie van uw voertuigen bijhouden en dus ook makkelijk hun traject volgen. Een voertuigvolgsysteem wordt ook wel eens een GPS tracker genoemd.

Opgeslagen informatie

De gegevens die het voertuig volgsysteem registreert, worden bijgehouden en opgeslagen. Zo kunt u steeds teruggaan in de tijd en de productiviteit nagaan. Hoeveel afstand werd er afgelegd? Hoe lang duurt een gemiddelde pauze? Het voertuig volgsysteem levert u een schat aan informatie op die u eenvoudig kan terugvinden en bekijken.

Manueel ritten registreren is dus niet langer nodig! Aan de hand van een GPS tracker in het voertuig worden deze gegevens automatisch bijgehouden. Dat bespaart u en uw werknemers een hoop administratief werk. Kortweg een win-win situatie.

Zeg nee tegen diefstal

Een extra voordeel is dat uw voertuigen aan de hand van de GPS tracker eenvoudig kunnen worden opgespoord in geval van diefstal. Zo kan uw voertuig in een mum van tijd weer in uw bezit zijn! U kan iedere beweging live volgen en afgelegde routes herbekijken. Op die manier kan u dus uw wagen eenvoudig opsporen en volgen.

Door het installeren van een voertuigvolgsysteem of GPS tracker in uw auto kan u dus een hoop informatie bijhouden. U weet welke routes zijn afgelegd, waar uw wagen zich bevindt en kan dus eenvoudig teruggevonden worden bij diefstal.

Naast tracking van voertuigen kunt u bij Traxgo ook terecht voor tracking van machines.
Lees alles over de werkwijze van de GPS tracker.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

 Ontdek ook alles over: