Tachograaf uitlezen op afstand

Terug naar nieuws

Digitale tachograaf uitlezen vanop afstandOm in te spelen op de vraag vanuit de transportsector heeft Traxgo een oplossing uitgewerkt waarbij het mogelijk is om digitale tachografen volautomatisch vanop afstand uit te lezen. De DDD-bestanden van de tachograaf en van de bestuurderskaart worden door het centrale systeem ingelezen en gedurende de wettelijk bepaalde termijn beveiligd bewaard. Doordat de informatie altijd tijdig wordt ingelezen, vermijdt u boetes. De informatie kan door u op elk moment worden geraadpleegd en bovendien zorgen wij voor een back-up van uw tacho-gegevens.

Bent u actief in de transportsector, dan kan u met behulp van deze zeer efficiënte oplossing veel tijd én geld besparen. Het manueel uitlezen van de tachografen kan - afhankelijk van de grote van uw wagenpark - een zeer tijdrovende taak zijn, waarvoor de vrachtwagens bovendien ter plaatse aanwezig moeten zijn. Obstakels die met onze oplossing voor het remote (vanop afstand) uitlezen van tachograaf definitief tot het verleden behoren. Manueel of automatisch ... de keuze is dan ook vrij snel gemaakt.

Vragen? Laat ons u helpen.

Naast deze specifieke oplossing heeft Traxgo nog heel wat andere mogelijkheden rond tracking & monitoring te bieden, zowel voor voertuigen (denk dan bijvoorbeeld aan voertuigbeveiliging of trailer tracking), machines, materialen, ... Als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner bieden wij ons platform aan voor het verzamelen, bewaken en verwerken van bedrijfsgegevens in real-time. Als groeibedrijf zijn wij ondertussen uitgegroeid tot dé referentie. Met onze resultaatgerichte aanpak zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.