GPS tracker

Realtime online monitoring en tracking systeem voor voertuigen

Ontdek onze toepassingen

GPS tracker: volg uw voertuigen in real-time!

Dankzij een GPS tracker kunt u de voertuigen uit uw wagenpark in real-time volgen. Dankzij een voertuigvolgsysteem heeft u een overzicht over de locatie van uw voertuigen, hun afgelegde afstand en de gereden snelheden.

Het gebruik van een GPS tracker en een voertuigvolgsysteem stelt u in staat om sneller operationele beslissingen te nemen die uw bedrijf ten goede komen. Een ingewikkelde en vooral tijdrovende manuele administratie is niet langer nodig! Bovendien bespaart het u onnodige kosten én kunt u sneller ingrijpen in geval van diefstal van één van uw voertuigen. Een gestolen auto opsporen kan snel en eenvoudig dankzij het voertuigvolgsysteem.

Hoe werkt het?

Door een GPS tracker in het bedrijfsvoertuig te plaatsen, kan het voertuigvolgsysteem in real-time locatiegegevens verzamelen over het voertuig. Dat is de zogenaamde 'geotracking'. Via het handige Traxgo platform kent u zo onmiddellijk de exacte locatie van het voertuig.

Maar dat is nog niet alles! Het systeem houdt ook datageschiedenis bij. Zo kunt u, indien nodig, teruggaan in de tijd om te zien waar het voertuig zich bevond en welke afstand het al heeft afgelegd.

Wat zijn de voordelen?

  • Kosten besparen: het voertuigvolgsysteem bezorgt u handige inzichten waardoor u kunt besparen op personeel- en transportkosten;
  • Diefstalbeveiliging: dankzij de GPS tracker kunt u nagaan waar een gestolen voertuig zich bevindt en die informatie gebruiken om het terug in uw bezit te krijgen;
  • Flexibiliteit: dankzij een overzicht van de locaties kan het dichtstbijzijnde voertuig ingezet worden bij een onverwachte gebeurtenis indien het schema dit toelaat;
  • Openheid: aangezien de gegevens nauwkeurig worden bijgehouden, kunt u er ten allen tijde op beroepen. De data liegen niet en kunnen als bewijs dienen, ook tegenover de klant.

Meer weten over het gebruik van een volgsysteem? Of ontdek alles over voertuigbeveiliging en tracking van machines.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

 Ontdek ook alles over: