Anti diefstal voertuigen

Terug naar nieuws

Beveilig uw voertuig met een anti diefstal systeemVoor een optimale beveiliging van uw (luxe)voertuigen tegen diefstal kiest u best voor een Traxgo voertuigvolgsysteem. Onze traceeroplossing laat u toe om uw auto's op een eenvoudige manier op te sporen en hun locatie te visualiseren op een kaart. Hoe groot uw wagenpark ook is, zo is het efficiënt en optimaal beschermd tegen diefstal. U kan op beide oren slapen omdat u weet dat uw voertuigen op een degelijke manier beveiligd zijn.

Beveiliging uw voertuigen tegen diefstal

Naast het uitrusten van uw (luxe)wagens met een anti diefstal systeem om deze te lokaliseren kunnen wij nog een stapje verder gaan. Zo kunnen wij de auto's uit uw vloot ook voorzien van startonderbrekers. Vindt er toch een diefstal plaats, dan bent u in staat om via ons 24/7 beschikbare online platform de wagen vanop afstand stop te zetten. Nadien kan u via ons traceersysteem de positie van de ontvreemde wagen of bolide bepalen en deze recupereren. Zo geeft u autodieven geen enkele kans meer, om welk merk het ook gaat (Porsche, Ferrari, Volkswagen, Renault, enz.).

Veel meer dan een anti diefstal systeem voor voertuigen

Hoewel de installatie van een track-and-trace oplossing in hoofdzaak enkel zou kunnen dienen als voertuigbeveiliging biedt het systeem nog heel wat meer mogelijkheden voor een accurate opvolging van uw wagenpark. Ontdek de vele troeven op onze website, of neem even contact met ons op voor een vrijblijvende demo of een bijkomend woordje uitleg over de werking van onze voertuig traceersystemen.

Meer info? Contacteer ons!