Voertuigvolgsysteem Oost-Vlaanderen

Weet waar uw voertuig zich bevindt!

Ontdek onze toepassingen

Voertuigvolgsysteem

Voertuigvolgsysteem Oost-Vlaanderen | Auto opsporen Oost-VlaanderenMet een voertuigvolgsysteem van Traxgo kan u uw voertuig maximaal beveiligen en opvolgen. Hieronder wat meer informatie over hoe zo'n GPS tracker precies werkt.

Hou uw voertuig in real time in het oog

Heeft uw bedrijf één of meerdere voertuigen? Voor om het even welk voertuig is een voertuigvolgsysteem een goede investering. Bij diefstal bent u immers niet enkel uw voertuig kwijt, maar ook al uw goederen en gereedschappen. Bij het huren van een vervangwagen kunnen de kosten hoog oplopen en kunt u heel wat waardevolle tijd verliezen. Daarom is het noodzakelijk om uw voertuig voldoende te beveiligen. Met ons voertuigvolgsysteem kunnen we aan de hand van een gps tracker uw gesloten voertuig snel en eenvoudig opsporen. Zo heeft u altijd en overal controle over uw voertuig.

Via ons Traxgo platform kunt u met uw gsm of computer al uw voertuigen in real time volgen en actie ondernemen. De gegevens zijn online beschikbaar. U vindt alle informatie in een duidelijk overzicht terug, zowel in detail als op kaart. Zo kunt u al uw voertuigen in één keer bekijken of elk voertuig afzonderlijk. Daarnaast biedt ons voertuigvolgsysteem de mogelijkheid om een veiligheidszone in te stellen waarbij u een waarschuwing op uw gsm ontvangt als uw voertuig deze regio verlaat.

Voertuig beveiligen

Gestolen voertuigen komen voor in elke prijsklasse. Een goed voertuigvolgsysteem is noodzakelijk om de veiligheid te garanderen. Daarom is het zeker de moeite waard om een gps tracker te installeren in al uw voertuigen. Bovendien is deze investering niet alleen handig voor dure voertuigen, ook goedkopere voertuigen moeten tegenwoordig extra beveiligd worden.

Op zoek naar een partner regio Oost-Vlaanderen voor de implementatie van een voertuigvolgsysteem?
Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Meer informatie? Contacteer ons