Voertuigvolgsysteem Limburg

Weet waar uw voertuig zich bevindt!

Ontdek onze toepassingen

Uw auto opsporen dankzij het voertuigvolgsysteem van Traxgo

Voertuigvolgsysteem Limburg | Auto opsporen LimburgWat is een voertuigvolgsysteem precies?

Een voertuigvolgsysteem is in realiteit een gps, gekoppeld aan een gsm. Deze gps is aangesloten aan de batterij van uw voertuig. Daarmee kunt u uw auto opsporen en terugvinden. Dat is handig als werkgever bijvoorbeeld, om te weten waar de auto’s van uw werknemers zich bevinden. Ook bij diefstal is zo’n voertuigvolgsysteem een handige tool.

Een voertuigvolgsysteem is zeer krachtig. Het is eigenlijk een track en trace in uw voertuigen. U kunt dus de exacte locatie van uw voertuigen op elk moment bepalen. Het is zelfs mogelijk om te kijken waar uw auto’s zich bevinden op het moment dat ze aan het rijden zijn.

De opties van een voertuigvolgsysteem

De kracht van zo’n voertuigvolgsysteem zit in het feit dat alle gegevens die zo’n systeem vastleggen, bijgehouden worden door een software. Dit zorgt er dus voor dat het systeem op gelijk welk moment geraadpleegd kan worden om de locatie van uw auto op te sporen.

En dat is niet de enige optie van een voertuigvolgsysteem. Doordat alle gegevens vastgelegd worden, is het dus ook mogelijk om te bekijken hoeveel klanten uw werknemers bezocht hebben, hoelang hun pauze was of wat hun gemiddelde snelheid precies was. Ook loonadministratie gaat gemakkelijker en bouwmachines kunnen beter beschermd en beheerd worden.

Automatische rittenregistratie

Gedaan met de werknemers die manueel hun ritten moeten registreren! Hoelang ze onderweg zijn en hoeveel kilometer ze afgelegd hebben, kan met een voertuigvolgsysteem automatisch bijgehouden worden. Alle gegevens bevinden zich op één plaats, wat veel tijd uitspaart. Bovendien kan uw voertuigvolgsysteem naast uw auto opsporen en ritten registreren, ook uitgebreide analyses laten uitvoeren door de software. Bij het opmaken van facturen of bij belastingen kunnen deze gegevens trouwens ook zeer handig zijn.

Tip: vind de ideale of zuinigste route voor uw voertuigen door de afgelegde routes te onderzoeken. Zo bespaart u zeker tijd en geld!

Hulp bij diefstal

Een voertuigvolgsysteem kan ook bij diefstal een grote hulp zijn. De software kan de locatie van uw auto opsporen en zo kan er meteen ingegrepen worden. Zo’n systeem is namelijk zeer onopvallend ingebouwd in uw auto en is dus niet zichtbaar. Uw gestolen auto krijgt u dus in no-time terug!

Op zoek naar een partner regio Limburg voor de implementatie van een voertuigvolgsysteem?
Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Meer informatie? Contacteer ons